Tuinrenovatie

Laat een tuinrenovatie uitvoeren door Tuinmaat

Is uw tuin naar uw zin, maar wel toe aan een vernieuwing? Laat uw tuin dan renoveren door Tuinmaat. Tuinmaat is een ervaren hovenier met meer dan 20 jaar ervaring in het groenvak. Daarom kan u er vanuit gaan dat er een goede kwaliteit geleverd wordt. Wij houden onder andere rekening met; waar is de tuin? Wat voor bodem is er? Hoeveel zon komt er in de tuin? Hoeveel wind staat er gemiddeld in de tuin? En ga zo maar door. Op die manier kan een goede inschatting gemaakt worden op benodigde materialen. En zal de tuin langer in nieuwstaat blijven.

Gedeeltelijke renovatie

U kan uw tuin volledig laten renoveren, maar ook gedeeltelijk. U zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen, om enkel nieuwe planten te nemen en de straat te laten reinigen. Of bijvoorbeeld een nieuwe pergola, veranda, vlonder of blokhut laten plaatsen. Dit scheelt in de kosten en is zeker handig wanneer de tuin grotendeels nog in goede conditie is. U kan ook uw tuin gedeeltelijk opnieuw laten ontwerpen en aanleggen. Kijk voor informatie daarover op de volgende pagina’s: Tuinontwerp en Tuinaanleg.

Tuinrenovatie Zoetermeer 1

Volledige tuinrenovatie

U zou natuurlijk ook kunnen gaan voor een volledige tuinrenovatie. Dan kan u of, de hele tuin weer net zo maken als toen hij net nieuw was. Maar u kan dan ook de tuin gedeeltelijk vernieuwen en de rest veranderen. Dan zouden wij voor u een mooi ontwerp kunnen maken voor het stuk tuin dat aangepast moet worden.

Alles bij elkaar zijn er veel mogelijkheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken? Vul dan het Contactformulier in of mail/bel ons met de gegevens op de contactpagina.