Hovenier Leiden

Ga voor een ervaren hovenier in Leiden en omstreken

Ga voor een hovenier in Leiden met vakkennis en ervaring. Hovenier Leiden staat voor u klaar in Leiden en omstreken. Hovenier Leiden heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het groenvak, en werkt altijd volgens afspraak. Wij zijn bekend met de bodemgesteldheid in Leiden, hierdoor kunnen wij uw tuin duurzamer maken door het toepassen van de juiste technieken en oplossingen.

Wij gaan voor kwaliteit

Kwaliteit en tevredenheid zijn bij Tuinmaat de hoofddoelen. Hovenier Leiden doet alle tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie klussen voor een eerlijke prijs en geeft u waar voor uw geld. Uw tuin zal er weer als nieuw uitzien! Of hij nu moeten worden onderhouden, ontworpen, aangelegd of gerenoveerd. Zelfs voor kleine aanpassingen of toevoegingen kan u bij Tuinmaat aankomen. Ook kunnen wij een advies geven over de mogelijkheden.

Gegarandeerde Tevredenheid

Hovenier Leiden Tuinonderhoud Leiden

Tuinonderhoud in Leiden

Wij zijn pas klaar als u tevreden bent. Hovenier Leiden maakt uw tuin in Leiden weer mooi en strak, zodat u volop kunt blijven genieten van uw tuin! Indien u een complete verandering wilt, leggen wij uw eisen vast, meten uw tuin op, en maken een ontwerp. Pas als u deze hebt goedgekeurd gaan wij voor u aan de slag. Wij kunnen uw tuin bijvoorbeeld voorzien van:

  • Sierbestrating
  • Beplanting
  • Serres
  • Zitkuilen
  • Schuttingen
  • Tuinhuizen
  • Beschoeiingen
  • Vijver

Maar daar houden de mogelijkheden van Hovenier Leiden niet mee op! Wij kunnen bijvoorbeeld ook een gazon inzaaien of aanleggen, of bijvoorbeeld een pergola of veranda bouwen. Wij zijn er ook voor de zakelijke klant. Hovenier Leiden doet namelijk ook onderhoud en aanleg van grote kantoor en bedrijfstuinen en tuinen van Verenigingen van Eigenaren(VVE’s). Hovenier Leiden staat voor u klaar! Wij realiseren uw droomtuin! En wij stoppen niet voordat u tevreden bent.

Neem contact op met hovenier Leiden

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar een van onze diensten? Neemt u dan vooral contact op via het contactformulier, of via het vermeldde telefoonnummer op de website. Wij helpen u dan graag verder. Tuinmaat is de hovenier van Leiden en omstreken. Maak daarom van uw klus, onze klus!