Tuinman

Uw Persoonlijke Tuinman: Jan Oskam

Tuinen zijn er in alle soorten en maten. Tuinbezitters ook. En allemaal hebben zo hun eigen idee├źn hoe hun ideale droomtuin er uit moet zien. Zoekt u een tuinman die uw dromen kan waarmaken? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Tuinmaat aan het juiste adres.

Zelfstandig Hovenier

Tuinman Jan Oskam

Uw persoonlijke tuinman

Als zelfstandig hovenier leg ik mij toe op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ik heb ervaring met alle werkzaamheden die een professionele tuinman in en om de tuin tegenkomt. Van periodiek snoeiwerk tot het aanbrengen van nieuwe beplanting, en van sierbestrating of schuttingen tot het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van complete tuinen.

Maatwerk

Ik lever altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw droomtuin of om jaarlijks onderhoud, voor mij is het een uitdaging ervoor te zorgen dat het resultaat perfect aansluit bij uw wensen. Dat ik alleen werk, is hierbij een voordeel: als klant overlegt u direct met mij, zonder tussenkomst van anderen. U hebt dus te maken met korte contactlijnen. Dit maakt ook een nette en scherpe prijsstelling mogelijk. U betaalt dus nooit teveel.

Adviesgesprek

In een vrijblijvend gesprek, ten behoeve van een offerte, breng ik uw wensen in kaart en adviseer ik u over wat er mogelijk is. Vervolgens stel ik een offerte en planning op. Verleent u de opdracht, dan kunt er zeker van zijn dat deze netjes en met zorg wordt uitgevoerd. En vanzelfsprekend vindt zonodig nog tussentijds overleg plaats. Kortom, u krijgt de service die u van uw persoonlijke tuinman mag verwachten.

Werkgebied

Hoveniersbedrijf Tuinmaat is gevestigd te Boskoop, nabij Alphen aan den Rijn, Gouda en Zoetermeer. Mijn werkgebied ligt dan ook hoofdzakelijk in de Randstad, met name Zuid-Holland. Mijn klantenkring omvat zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Ga dan naar de Contact pagina en vul het formulier in, of bel ons via ons telefoonnummer.